Verizon Connect

Als onderneming met een wagenpark valt er veel te winnen. Bijvoorbeeld door efficiënter te rijden en te plannen. Verizon Connect maakt het voor bedrijven mogelijk om hun wagenpark zo effectief mogelijk te beheren, onder andere door meer grip te krijgen op zaken als brandstofverbruik, voertuigonderhoud en een efficiënte planning. Het bedrijf levert hiervoor fleetmanagementsystemen op basis van GPS.

Strategie

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Startpunt is dus altijd om via onze tools te kijken wat er leeft bij de doelgroep. Want bij koeriersbedrijven leven bijvoorbeeld andere kwesties dan in de installatiebranche. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we ervoor dat de marketing- en PR-activiteiten elkaar versterken.

Resultaten

Ieder kwartaal definiëren we de doelgroepen en de aanpak. Zo hebben we onder andere een succesvolle campagne uitgerold voor de bouwsector. De campagne omvatte ondersteuning van een leadprogramma bij Cobouw, het enige Nederlandse weekblad en toonaangevend voor de bouw, copywriting en plaatsing van blogposts en referentieverhalen in vakmedia en op de eigen kanalen. Zo stond er in De Aannemer een aansprekend referentieverhaal en op Cobouw.nl een visionair artikel. Mede hierdoor heeft Verizon Connect zijn klantenbestand flink uitgebreid, profiteert de organisatie van een goede online vindbaarheid dankzij onze SEO-aanpak en zijn de banden met deze media verstevigd.