iRobot

Er zijn niet veel apparaten die van de eigenaar een naam krijgen én waar de eigenaar tegen praat. Toch is dat het geval bij meer dan de helft van de iRobot-robotstofzuigereigenaren. Het product houdt niet alleen de vloer schoon, maar wekt ook andere emoties op! Voor iRobot focussen we bij Progress op het genereren van media-aandacht en brand awareness.

Progress Communications helpt distributeur Robopolis positioneren als pioneer in de roboticamarkt met elkaar versterkende PR-tools. Zo zetten we reviews op, regelen we persinterviews en begeleiden we perstours, waarbij we media een dag(deel) bezoeken met producten van iRobot. Doorlopend zijn we in contact met media en bloggers om iRobot te koppelen aan relevante redactionele dossiers. We richtten ons op zowel tech-, consumenten- en, lifestylemedia als op algemene media. Per medium leggen we de focus op andere kwaliteiten van de producten: van specificaties tot de tijdsbesparing die ze opleveren.

Lees meer over onze PR-werkzaamheden voor iRobot.

“Progress Communications helps us to stay top of mind with the consumer. They do this with creative proposals, excellent media relations and a communication approach that allows them to make technical product information more accessible for the consumer. And the more personal collaborations are satisfying as well.”
Patrick Lemye, Communications Manager Benelux at Robopolis