Nuvema

Dat onze maatschappij steeds meer personaliseert is een feit: bijna alles kan tegenwoordig naar uw wensen worden ingericht. En binnen de uitvaart is dat niet anders. Zelfs de rouwauto’s zijn niet meer standaard zwart. De partners van uitvaartverzekeringsmaatschappij Nuvema maken hét verschil bij een uitvaart op maat. Zij ontlasten de familie en zorgen voor een passend afscheid bij de persoon.

Om Nederland te laten zien dat Nuvema en zijn partners zorg dragen voor een uitvaart op maat, ontwikkelde en organiseerde Progress Communications samen met zusterbureau Eventive de grootste rouwautostoet ter wereld. Die stoet leverde niet alleen fantastische plaatjes op in de media op de dag zelf. In de weken voorafgaand aan het evenement organiseerden we met regionale en landelijke media tientallen interviews over de trends in uitvaartbegeleiding en toonden we de talloze mogelijkheden die maatschappijen tegenwoordig bieden. Alle partners werden uiteraard door Progress Communications voorzien van presskits.

En omdat we tijdens deze Guinness World Record-poging toch al alle partners op één plek hadden, organiseerden we aansluitend een mooi relatie-evenement voor Nuvema en al zijn partners.