Criteo

Vandaag de dag kan een gebrek aan digitalisering, waaronder digitale marketing, leiden tot stilstand. Met veel plezier werkt Progress Communications dan ook in de voorhoede van de digitalisering van marketing: met Criteo!

Criteo biedt gepersonaliseerde performancemarketing op uitgebreide schaal. Door het dagelijks analyseren van meer dan zeshonderd terabyte aan salesdata weet Criteo als geen ander de digitale consument in kaart te brengen. Met onze PR-activiteiten dragen wij bij aan de ‘thought leadership’ in de Nederlandse markt. Dat doen we onder andere door het schrijven van blogs en bylined articles, het opzetten van interviews met de country manager en het coördineren en distribueren van lokale én internationale onderzoeksrapporten. Op die manier houden we de doelgroep – die veelal bestaat uit marketingmanagers – op de hoogte via kennisdeling op het gebied van nieuwe conversiemogelijkheden.

“Progress Communications is result-oriented, proactive, and they think along with us. In addition, they have extensive knowledge of our business.”
Sarah-Anne Bray, Senior PR Manager at Criteo Benelux & Nordics