Descartes

‘Zonder transport staat alles stil’ is een bekende slogan. En zonder Descartes blijft misschien wel alles bij de douane liggen!

Voor Descartes werken we aan projecten die impact hebben op de samenleving. Elektronische orders worden uitgewisseld via het netwerk en staan aan de basis van bijvoorbeeld verscheping van goederen over land, zee of per vliegtuig. Met onze PR-activiteiten vergroten we de kennis over de (digitale) transport- en douanemogelijkheden van Descartes in de Benelux en positioneren we Descartes als sparringpartner voor alle partijen in de logistieke sector. Mede dankzij de verschillende opinieartikelen, nieuwsberichten en onderzoeken die we onder de aandacht brengen, zijn douanebeambten, supplychainmanagers en logistiek managers op de hoogte van de aanwezigheid van Descartes in de markt.

“Progress Communications helps us find the right translation between the changing rules and regulations, the supply chain manager’s knowledge and the support our logistics product have to offer.”
Renate Kok, Marketing Manager at Descartes