Het team

Corinna Peekel

PR Consultant

In de PR staan dynamiek, uitdaging en energie centraal. Eigenlijk hoef je je geen seconde te vervelen, er is namelijk altijd wel wat doen. In de PR houden we het nieuws en media nauw in de gaten, en dat is altijd in beweging. Dat maakt mijn werk ook zo leuk!

Als PR consultant ben ik dagelijks met het team bezig met het bedenken en uitvoeren van ideeën om op nieuws in te haken en de klant via de media bij de gewenste doelgroep onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt altijd op een andere manier. De ene keer een persbericht, de andere keer een blogpost, en weer een andere keer een event. Afwisselend dus, en dat zorgt voor uitdaging en geeft energie. Maar ook het onderhouden van de relatie met onze klanten zorgt er voor dat het werk nooit verveelt.

Bij Progress Communications zitten we met zijn allen op één lijn en dat stralen we als team ook uit. Het team is dan nog een van de redenen waarom ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga en de week afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Naast het werk vind je mij regelmatig in een goed restaurant, met vriendinnen op het terras of in de sportschool om toch nog een beetje fit te blijven.

Zit je op Twitter? Volg me via @CorinnaPeekel.