Het team

Frank De Graeve

Senior Consultant

Je hebt zo van die mensen die het graag al eens uitleggen. Ik vrees dat ik zo iemand ben. Het is vast op school begonnen en sindsdien is het alleen maar erger geworden. Het kon dan ook niet anders of ik moest in de journalistiek terechtkomen, eerst bij een gespecialiseerd computertijdschrift, later bij de krant. Vandaar was het maar een korte en niet onlogische stap naar public relations, eerst bij Microsoft België, later – na nog enkele journalistieke omzwervingen – bij een Gents communicatiebureau. Daar heb ik de seven year itch zowat een jaar of drie kunnen onderdrukken, maar toen werd het wel tijd voor iets anders. En dat werd dus Progress Communications.

De enige constante in die kronkelweg: technologie. Een dankbaar onderwerp voor mensen die het graag al eens uitleggen, natuurlijk. Want dat is wat de mensen die er sterk in zijn vaak minder goed kunnen. Daar kunnen wij, de jongens en de meisjes van de tech-pr, gerust een handje bij helpen.

Maar het leven is natuurlijk meer dan technologie alleen. Er is ook zoiets als een gezin, dat momenteel twee puberende jongelui probeert te overleven. Er is de liefde voor de fotografie, een welgekomen afwisseling voor al dat geworstel met taal. En er is de liefde voor de wijn, wat zelfs tot een podcast heeft geleid. Een uitstékend medium voor mensen die het graag uitleggen, natuurlijk.

Het zal je niet verbazen dat ik ook op Twitter zit, zeker?