Het team

Iwanna de Jonge

PR Consultant

Inmiddels werk ik al meer dan tien jaar met veel plezier in het communicatievak, een vak dat nooit stopt met boeien. Het werk voor Progress Communications zorgt ervoor dat ik alle gebieden die ik interessant vind – PR, communicatie en marketing – met elkaar kan verbinden. De ene keer pak ik een uitdaging op het gebied van PR op, waar ik op de andere dag werk aan een positionerings- of brandingvraagstuk.

Ook zorgt het werken in de communicatie ervoor dat geen dag hetzelfde is en precies dát spreekt mij enorm aan – stilzitten is namelijk niet een van mijn sterkste kanten. Dat ik van variatie houd blijkt ook uit mijn omzwervingen op werkvlak. Ik ben begonnen in de journalistiek, werkte voor diverse tv-programma’s en was daarna marketing- en communicatieadviseur bij verschillende commerciële, overheids- en non-profitorganisaties.

Sinds een aantal jaar woon ik samen met mijn vriend in Amsterdam. Ik ben gek op films en documentaires, wandelen, reizen, koken, lezen en mijn sociale leven. Elke dag ontdek ik weer wat nieuws in deze mooie stad.

Volg me op Twitter: @DeIwanna.