Het team

Pieter-Jan Saenen

Junior PR Consultant

“Geen dag is hetzelfde”. Dat is wat je altijd hoort in de PR-wereld, en voor een goede reden.
Elke dag krijg je meer dan genoeg afwisseling om je geen seconde te vervelen. Ik hou van deze dynamiek in het vak en de mogelijkheid om elke nieuwe kans te grijpen die er zich in het medialandschap voordoet. Je leert er elke dag wel iets van!

Bij Progress Communications zit je dagelijks met de neus op het nieuws en hoor je van zowel B2B- als B2C-klanten wat er in de ICT-sector aan de gang is. Ook monitor ik dagelijks de media en spreek ik met plezier met journalisten en influencers over de laatste nieuwtjes. Als PR Consultant leef je tussen deze twee werelden, maar niets geeft mij meer energie dan ze bij elkaar te brengen. En daar sta je niet alleen voor. Bij Progress zit een heel team aan specialisten in de achterban die durven “outside the box” te denken om nieuwe, originele concepten te bedenken.

Mijn vak zegt veel over mijzelf. Ook buiten mijn werk ben ik graag met technologie, gaming en IT bedreven en wil ik op zijn minst gehoord hebben van de laatste gadgets op de markt. Ik verslind blogs op regelmatige basis en durf onderweg of tijdens het gamen wel eens weg te dromen met een veel te lange podcast op de achtergrond.