Het team

Sylvia Hugenholtz

PR Consultant

In dit vak is geen dag hetzelfde. Dat spreekt mij enorm aan, zo blijft het werk boeiend. Elke dag is een uitdaging en daar houd ik van. Zakelijk en privé. Zakelijk kan dat zijn om een project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren en hopelijk zelfs betere resultaten te halen dan de verwachte doelstelling. Privé kan dat een afdaling van een zwarte piste zijn of tijdens een storm op zee de haven veilig weten te behalen. Bij Progress Communications is er genoeg afwisseling en uitdaging om mij op mijn tenen te houden. Ik werk voornamelijk voor klanten in de B2C sector.

Echte ‘live’ communicatie blijft onmisbaar. Externe communicatie, media relaties, woordvoering en het opbouwen van merken is een van mijn passies. Een goed inlevingsvermogen en me verplaatsen in de ander draagt bij aan een win win situatie. Bij Progress Communications houden we ons bezig met alle aspecten van het vak, dus ik kan me hier naar harte lust uitleven.

In mijn vrije tijd ben ik buiten te vinden om te sporten of door een stad te slenteren. Dan pak ik het liefst ook een terrasje of ga naar de film. Verder zet ik me in als vrijwilliger voor een aantal goede doelen.

Op Twitter ben ik te volgen via @sylviahug