Het team

Tessa Graus

Junior PR Consultant

Communicatie begon voor mij vooral als een brede studierichting, waarbinnen de mogelijkheden eindeloos leken. Tijdens verschillende stages in corporate communications en PR heb ik de waarde van goede communicatie echt mogen ervaren. Mijn stage bij het Nederlands consulaat-generaal in San Francisco bracht mij daarnaast nog iets extra’s: een groeiende interesse voor tech en innovatie.

 

Bij Progress Communications komen innovatie en communicatie samen. Als Junior PR consultant word ik dan ook enthousiast van het contact met de klant en collega’s. Samen een ingewikkelde boodschap omzetten in een mooi verhaal voor de doelgroep. Samen gaan voor die prachtige media coverage of sterke campagne. Naar de planning kijken, maar ook nieuwe haakjes ontdekken. Van persberichten tot media-analyses en van contact met influencers tot radioprogramma’s: never a dull moment bij Progress Communications.

 

In mijn vrije tijd leg ik graag fietsend de nodige kilometers af door de prachtige omgeving van Utrecht. Maar ook door de stad op weg naar vrienden, een bruin kroegje of de sportschool. Het allerliefst pak ik mijn rugzak voor een verre reis. Ik heb mijn hart verloren aan Australië en ooit neem ik een hond, een labrador.