Onderzoek

Veel bedrijven zitten onbewust op een berg informatie. Data die interessante inzichten kunnen opleveren in de vorm van een onderzoeksrapport. Over een branche, trends of andere actuele zaken die interessant zijn voor zowel journalisten als klanten en prospects. Maar ook voor organisaties die niet over gegevens beschikken is het natuurlijk mogelijk om onderzoek te doen, en zich met de resultaten als thought leader te presenteren.

Wij helpen bedrijven regelmatig met onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de markt. We helpen bij het onderzoek zelf, door mee te denken en te adviseren over het gebruik van de al in een organisatie aanwezige gegevens. Of door samen met een onderzoeksbureau zelf onderzoek uit te voeren. Afhankelijk van de doelgroep vatten we de onderzoeksresultaten samen in een rapport, whitepaper, persbericht of infographic die we delen met relevante media.

Meer weten?

Weten hoe Progress Communications u kan helpen uzelf met een onderzoek te profileren als expert? Neem contact met ons op.