Over ons

Wij zijn een Benelux PR en Communicatiebureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en blijven op de hoogte van al het nieuws dat voor onze klanten en de industrie interessant is. Zo weten we alles over de stand van vrije routerkeuze in Nederland en blijven we op de hoogte van het laatste nieuws van de capaciteit en regelgeving voor Nederlandse datacenters, energietransitie en trends voor een circulaire economie.

We zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC),  International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE) en IFA. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en allerlei innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan in de marketingmix.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Antwerpen.