Werkwijze

Wij denken buiten de gebaande paden, steken de handen uit de mouwen en hebben plezier in ons werk. Dat is dan ook precies wat u in onze samenwerking merkt. Wij stellen een team van PR-consultants samen, dat past bij uw mensen en uw bedrijfscultuur.

Onze PR-consultants weten wat uw bedrijfs- en communicatiedoelstellingen zijn én wat er gebeurt in de markt. Zij maken uitstekende verbindingen tussen uw boodschappen en wat er leeft bij uw doelgroepen en in de media. Via onze media-monitoringtools houden onze consultants de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten – zowel online, op social media als in print en RTV. Zij kennen uw boodschap en doelen, dienen als verlengstuk van uw organisatie én als sparringpartner. Samen met u ontwikkelen we PR-plannen en definiëren we de scope of work. Vervolgens gaan we keihard aan de slag om deze plannen te realiseren. Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks ontvangt u een rapportage, zodat u precies weet wat de vorderingen zijn en deze ook intern kunt delen.

Why work with us?

Missie en kernwaarden

Onze missie: een toonaangevend PR-bureau zijn op het gebied van ICT en consumentenelektronica in de Benelux dat bedrijven in staat stelt op pakkende en blijvende wijze via de juiste kanalen met hun doelgroepen te communiceren.

Onze kernwaarden:
• We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen
• Samen werken we aan het realiseren van de communicatiedoelstellingen
• We zijn creatief, proactief, betrokken, realistisch en pragmatisch
• We werken vanuit expertises, zodat mensen datgene doen waar ze in excelleren
• We werken met toewijding, plezier en passie