Case study

Uw product of dienst werkt écht. Dat kunt u zelf wel roepen, maar daarmee alleen overtuigt u niemand. Veel beter is het om een tevreden klant het woord te laten voeren, in een referentieverhaal of case.

Een case is de ideale manier om aan de hand van een praktijkverhaal duidelijk te maken wat u voor uw klanten kunt betekenen. Met een referentieverhaal kunt u bijvoorbeeld duidelijk maken hoe gebruiksvriendelijk uw producten zijn, of hoe uw dienst klanten helpt hun doelen te behalen. In veel gevallen levert een case bovendien een mogelijkheid op om uw product of dienst in de spotlights te zetten in relevante vakmedia.

Wij helpen u hierbij. Onze inhouse contentcreators nemen een interview af met uw klanten. Aan de hand van dat gesprek stellen ze een krachtig en prettig leesbaar referentieverhaal op waar uw klant en u allebei achterstaan. Indien gewenst maken onze inhouse designers het referentieverhaal op in uw huisstijl, en onze PR-consultants zetten het verhaal uit in hun uitgebreide medianetwerk.

Vertelt u uw verhaal liever in een pakkende video? Dat kan ook, Progress Communications heeft alle kennis in huis voor het maken van een professionele video.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en hoe Progress Communications u kan helpen bij het neerzetten van een aansprekende praktijkcase? Lees dan onze eigen referentieverhalen. Of neem contact met ons op.

SteamOne

We verspreidden een introductiebericht en nodigden verschillende media uit om het product live te komen zien op de BrandBazaar. We stuurden het bericht breed uit naar bloggers, consumenten-, lifestyle-, retail- en modemedia. Daarnaast stuurden we een december-alert, waarin we de nadruk legden op het opfrissen na het gourmetten of bakken van oliebollen.

lees meer
alle cases