Blogs

Een blog is het ideale middel om uw doelgroep aan uw organisatie te binden. Door in te gaan op trends en ontwikkelingen in uw branche bijvoorbeeld, of door uw lezers te voorzien van advies en andere content waar ze daadwerkelijk wat aan hebben. Daar komt nog eens bij dat een blog een ijzersterk medium is om uw online vindbaarheid in zoekmachines te verhogen.

Wij helpen u bij het opstellen van een contentstrategie, en bij het bepalen van welke blogonderwerpen interessant zijn voor uw doelgroep. Dankzij onze kennis van diverse branches en onze monitoringtools weten we wat er leeft in de maatschappij of uw branche.

Uiteraard stemmen we die onderwerpen geheel af op de belangrijkste kernboodschappen van uw bedrijf, en helpen we u het bereik van uw blogposts te verhogen. Bijvoorbeeld door de inzet van social media, door uw blogposts te optimaliseren voor zoekmachines en door de teksten door te zetten naar de voor u relevante vakmedia. Ons team van inhouse contentcreators schrijft uw boodschap bovendien in krachtige en leesbare taal voor u op.

Meer weten?

Wat Progress Communications voor uw blog kan betekenen? Bekijk onze klantcases, of neem contact met ons op.