Fotografie

Een foto zegt meer dan twee A4’tjes tekst. Een veelgebruikt cliché, maar dat is niet voor niets. Fotografie is een onmisbaar ingrediënt voor een aantrekkelijke ogende website of voor aantrekkelijk beeld in campagnes op social media. Maar foto’s kunnen ook de doorslag geven voor een nieuwsredactie om toch wel iets te doen met uw persbericht.

Wie goed voor de dag wil komen, maakt die foto’s niet zelf maar schakelt daar een professional voor in. Een fotograaf met verstand van zaken. Een die gespecialiseerd is in nieuwsfoto’s bijvoorbeeld. Of juist in het maken van foto’s van producten, bedrijfspanden, mensen of events. Progress Communications werkt met vaste fotografen, allemaal met hun eigen specialiteiten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen aan pakkende foto’s die zijn afgestemd op uw boodschap? Neem contact met ons op.

Koninklijke Nederlandse Munt

Progress Communications ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Munt bij de introductie van herdenkingsmunten. Bijvoorbeeld de Werelderfgoed-serie met onder andere het Van Nelle Vijfje, en herdenkingsmunten als het Waterloo Vijfje en het Molen Vijfje. Of recenter het Rode Kruis Vijfje en het Verjaardagstientje voor koning Willem Alexander.

lees meer
alle cases