Fotografie

Een foto zegt meer dan twee A4’tjes tekst. Een veelgebruikt cliché, maar dat is niet voor niets. Fotografie is een onmisbaar ingrediënt voor een aantrekkelijke ogende website of voor aantrekkelijk beeld in campagnes op social media. Maar foto’s kunnen ook de doorslag geven voor een nieuwsredactie om toch wel iets te doen met uw persbericht.

Wie goed voor de dag wil komen, maakt die foto’s niet zelf maar schakelt daar een professional voor in. Een fotograaf met verstand van zaken. Een die gespecialiseerd is in nieuwsfoto’s bijvoorbeeld. Of juist in het maken van foto’s van producten, bedrijfspanden, mensen of events. Progress Communications werkt met vaste fotografen, allemaal met hun eigen specialiteiten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen aan pakkende foto’s die zijn afgestemd op uw boodschap? Neem contact met ons op.

Koninklijke Nederlandse Munt

Progress Communications ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Munt bij de introductie van herdenkingsmunten. Bijvoorbeeld de Werelderfgoed-serie met onder andere het Van Nelle Vijfje, en herdenkingsmunten als het Waterloo Vijfje en het Molen Vijfje. Of recenter het Rode Kruis Vijfje en het Verjaardagstientje voor koning Willem Alexander.

lees meer
alle cases

Microsoft

In het Microsoft Quantum Lab Delft op de TU Delft-campus bouwen onderzoekers aan de quantumcomputer; een supercomputer die gebruikmaakt van quantummechanica om een ongeëvenaarde rekenkracht te creëren. Aan Progress Communications en zusterbureau Eventive Eventmarketing de taak om samen met Microsoft de opening van het Microsoft Quantum Lab Delft op 22 februari 2019 door koning Willem-Alexander vorm te geven.

lees meer
alle cases