SEO en SEA

Online vindbaar zijn staat tegenwoordig bij elk bedrijf hoog op de agenda. Maar hoe wordt en blijft je website goed vindbaar in Google, Yahoo of Bing? Met Google Analytics kunt u niet alleen uw verkopen en conversies meten, u krijgt ook inzicht in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

SEO en SEA

Onze PR-consultants en contentcreators zijn Google Analytics- en Google Adwords-gecertificeerd. Samen met onze SEO- en SEA-experts creëren we relevante content die past bij uw bedrijf en uw doelgroep. We optimaliseren websites en hun vindbaarheid, verbeteren de bezoeken aan websites door relevante content te schrijven en via publicaties op het web zorgen we ervoor dat uw doelgroep uw bedrijf (online) weet te vinden.

Verizon Connect

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we dat de marketing en PR elkaar versterken.

lees meer
alle cases