Mediamonitoring

Hoe wordt in de media over uw merk gepraat? Wie zijn de belangrijke influencers in uw vakgebied? Is het sentiment rond uw organisatie positief of negatief? Reputatiemanagement begint met mediamonitoring. Met weten hoe online en offline media in de Benelux over uw organisatie berichten, zodat u daar indien nodig op kunt reageren.

Wij monitoren daarom dagelijks de traditionele en social media aan de hand van verschillende monitoring tools. Wij weten wat er speelt in de media, welke journalist waarover schrijft en welke publicaties er over uw merk verschijnen. Deze inzichten delen we met u in de vorm van heldere en overzichtelijke rapporten en knipseloverzichten. Of in een ander format dat past binnen uw eigen bedrijfsprocessen. Zo houdt u grip op uw reputatie en ziet u waar de kansen liggen om uw merk verder te profileren.

Meer weten over mediamonitoring?

Wilt u meer informatie over mediamonitoring en reputatiemanagement door Progress Communications? Neem contact met ons op.

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases

Verizon Connect

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we dat de marketing en PR elkaar versterken.

lees meer
alle cases