Persberichten

Persberichten. Sinds jaar en dag het meest gebruikte middel om nieuws onder de aandacht te krijgen van journalisten en nieuwsredacties. En niet voor niets. Zolang ze nieuwswaarde hebben en aan de juiste media worden verstuurd, zijn persberichten een zeer effectieve en kostenefficiënte manier om uw bedrijf in de spotlights te krijgen.

Wij ondersteunen u hierbij in het volledige proces. Een van de belangrijkste voorwaarden van het succes van een persbericht, is dat het aan de juiste media wordt verstuurd. Want als content koning is, is distributie koningin. Onze PR-consultants beschikken over een uitgebreid netwerk van mediarelaties, en weten waar nieuwsredacties wel en niet op zitten te wachten.

We denken daarom proactief mee over een passende invalshoek die aansluit op uw visie, en over alternatieve distributiemethoden zoals social releases. Onze inhouse contentcreators zorgen er bovendien voor dat uw persbericht voldoet aan alle journalistieke kwaliteitseisen. Zo komt de juiste boodschap gegarandeerd over, en verhogen we uw kans op succes. Via onze mediamonitoringtools zien we precies waar over u geschreven of gesproken wordt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Progress Communications u kan helpen bij het opstellen en distribueren van uw persberichten? Neem contact met ons op.

Verizon Connect

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we dat de marketing en PR elkaar versterken.

lees meer
alle cases

Microsoft

Microsoft schakelde PR-bureau Progress Communications in om te helpen bij het stimuleren van consumenten en bedrijven om hun devices naar Windows 10 te upgraden. Geen verwonderlijke keuze, Progress Communications verzorgt voor Microsoft ook dagelijkse bemanning van de persdesk en ondersteuning op diverse communicatieprojecten.

lees meer
alle cases

Boeing

Hoe versterk je als een van origine Amerikaanse organisatie de relatie met een grootschalig Nederlands publiek? Toen onze klant Boeing met die vraag bij ons aanklopte, was het antwoord voor ons helder: door te laten zien dat de organisatie al decennia lang toegewijd is aan het investeren in Nederlandse kennis en in de lokale economie én maatschappij. 

lees meer
alle cases