PR-strategie

Goede PR begint met een strategie. Wie wilt u bereiken? Wat is uw boodschap, en op welke kanalen kunt u die het beste kwijt? En nog belangrijker: wat wilt u bereiken, en hoe gaan we dat aanpakken?

Wij werken met een PR- en communicatiestrategie, die we samen met u opstellen aan de hand van intakegesprekken. U kent de visie achter uw producten, en weet wat uw businessdoelstellingen zijn op de korte en de lange termijn. Wij helpen u die targets te vertalen in meetbare communicatiedoelstellingen, die we in overleg omzetten in concrete plannen en tactieken.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe Progress Communications u kan helpen bij de opstelling en uitvoering van een ijzersterke PR-strategie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases