PR-strategie

Goede PR begint met een strategie. Wie wilt u bereiken? Wat is uw boodschap, en op welke kanalen kunt u die het beste kwijt? En nog belangrijker: wat wilt u bereiken, en hoe gaan we dat aanpakken?

Wij werken met een PR- en communicatiestrategie, die we samen met u opstellen aan de hand van intakegesprekken. U kent de visie achter uw producten, en weet wat uw businessdoelstellingen zijn op de korte en de lange termijn. Wij helpen u die targets te vertalen in meetbare communicatiedoelstellingen, die we in overleg omzetten in concrete plannen en tactieken.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe Progress Communications u kan helpen bij de opstelling en uitvoering van een ijzersterke PR-strategie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases

Boeing

Hoe versterk je als een van origine Amerikaanse organisatie de relatie met een grootschalig Nederlands publiek? Toen onze klant Boeing met die vraag bij ons aanklopte, was het antwoord voor ons helder: door te laten zien dat de organisatie al decennia lang toegewijd is aan het investeren in Nederlandse kennis en in de lokale economie én maatschappij. 

lees meer
alle cases

Pon Automotive

23 Gekwalificeerde leads. Twee verkochte Porsche Macans. Dat waren de belangrijkste resultaten van onze influencercampagne voor Pon Automotive. Het bedrijf schakelde Progress Communications in om de bekendheid van de Porsche Macan onder hun doelgroep te vergroten en aanvragen voor een proefrit te genereren. Onze aanpak komt in aanmerking voor een SABRE Award.

lees meer
alle cases

Microsoft

In het Microsoft Quantum Lab Delft op de TU Delft-campus bouwen onderzoekers aan de quantumcomputer; een supercomputer die gebruikmaakt van quantummechanica om een ongeëvenaarde rekenkracht te creëren. Aan Progress Communications en zusterbureau Eventive Eventmarketing de taak om samen met Microsoft de opening van het Microsoft Quantum Lab Delft op 22 februari 2019 door koning Willem-Alexander vorm te geven.

lees meer
alle cases