Brainstormsessies

Werkt uw team op de automatische piloot? Wilt u inventariseren wat er allemaal leeft bij uw mensen, of welke boodschappen of middelen u zou kunnen aanwenden? Om de aandacht te trekken en vast te houden, zijn creatieve en inspirerende ideeën essentieel. Weinig mensen realiseren het zich, maar creativiteit zit in iedereen. Het is de kunst om die naar boven te halen. Wij weten precies hoe.

Wat gaat u doen tijdens de brainstormsessie?

Met onze brainstormsessie prikkelen we uw creativiteit. In korte tijd komt u tot honderden creatieve en een aantal direct toepasbare ideeën. Voor welk communicatievraagstuk ook. Hiervoor gebruiken wij diverse brainstormtechnieken. Doordat we regelmatig brainstormsessies begeleiden, weten we goed wat op welk moment werkt. Er borrelen tijdens een brainstormsessie niet alleen fantastische ideeën op, er ontstaat intern ook direct meer draagvlak voor uw communicatieplannen. Iedereen heeft namelijk bijgedragen en is er onderdeel van geworden.

Het resultaat

U gaat naar huis met meerdere direct toepasbare ideeën. En u bent meteen op de hoogte van de technieken om effectief te brainstormen.

En daarna?

Na de brainstormsessie is het mogelijk nog eens met ons te sparren, feedback te ontvangen en communicatieadvies op maat te krijgen.

Meer weten?

De LVT Group, waar Progress Communications onderdeel van is, verzorgt brainstormsessies voor alle lagen in een organisatie, variërend per bedrijf en per situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de brainstormsessie.