Junior PR gaming specialist Amsterdam

Ben jij geboren met een controller in je handen? Is Power Unlimited voor jou niet zomaar een magazine, maar een bron van inspiratie? Sta je te popelen om jouw passie voor gaming te combineren met een dynamische carrière in PR en marketingcommunicatie?

 

Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van hèt Benelux PR- en marketingcommunicatiebureau voor technologie gedreven bedrijven die de wereld willen veranderen!

our-team

Wat ga je doen?
Als Junior PR Gaming Specialist bij Progress Communications combineer je jouw passie voor gaming met jouw talent voor communicatie.

 • Je monitort en analyseert de markt,
 • volgt trends op de voet, en
 • bouwt sterke relaties op met media en influencers.
 • Je werkt nauw samen met ons team,
 • grijpt kansen aan, en
 • zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van onze strategieën.

Dompel jezelf onder in de wereld van gaming, technologie en innovatie, terwijl je deadlines moeiteloos behaalt.

Wat vinden wij belangrijk?
Bij Progress werken we met internationale klanten, van grote multinationals tot de startende uitdagers in de markt. Dus ben je een meester in de Nederlandse taal, en is goede kennis van het Engels essentieel. Daarnaast verwachten we dat je bij voorkeur ervaring hebt in game PR en/of de gamingbranche.

Wat vind je bij ons?
Bij Progress Communications bieden we:

 • Een veelzijdige baan van 32-40 uur per week,
 • waarbij hybride werken mogelijk is.
 • Je krijgt 28 vakantiedagen,
 • een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring, en
 • volop kansen om te groeien en je talenten (verder) te ontwikkelen.

Bovendien kun je rekenen op gezellige borrels, inspirerende academies en teamactiviteiten zoals workations en de Academy Power day.

Wie zijn wij?
Onze naam zegt het al: Progress. Wij helpen onze klanten vooruit. We zijn gedreven door communicatie, groei, technologie en fun! We vertalen complexe technologieën naar boeiende verhalen die een impact maken. Onze klanten zijn net zo dynamisch als wijzelf, variërend van toonaangevende gamebedrijven tot innovatieve tech-startups. AAA-games, gadgets, smart home-oplossingen – we werken met de nieuwste en spannendste ontwikkelingen op de markt.

Werken bij Progress: “Het leukste vak ter wereld beoefenen en bijdragen aan mooie oplossingen voor mens en maatschappij – dat is wat ons drijft bij Progress.” – Stella Jansen, Managing Director Nederland.

Sluit je aan bij ons team!
Wil jij deel uitmaken van ons team van gepassioneerde PR-consultants? Wacht dan niet langer en solliciteer nu via de sollicitatieknop! We kijken uit naar jouw reactie en kunnen niet wachten om samen de wereld van gaming en technologie te veroveren!

Vragen? Cheryla Molenaar staat je graag te woord via 06-51269311 of bekijk onze website!