Bylined articles

Een sterke visie of mening is niet genoeg om een thought leader te zijn; een leidend expert op uw vakgebied. Net zo belangrijk is het om uw kijk op zaken bij de voor u relevante doelgroep onder de aandacht te brengen. Een bylined article is daar het optimale middel voor.

Een bylined article is een gastbijdrage aan een nieuws- of vakmedium waarin u uw expertise en kennis etaleert – zonder daarbij al te nadrukkelijk uw product te promoten. Denk aan een ingezonden opiniestuk in een dagblad waarin u reageert op actuele zaken. Of een artikel in een vakblad waarin u uw visie op uw branche uiteenzet.

Met een goedgeschreven bylined article presenteert u zichzelf als een thought leader. Wij helpen u daarbij. Door mee te denken over relevante onderwerpen en proactief te adviseren over actuele gebeurtenissen om op te reageren.

Onze inhouse contentcreators helpen u uw visie helder op papier te zetten, en leveren een bylined article dat niet van een redactionele productie is te onderscheiden. Daarnaast kunt u vertrouwen op ons uitgebreide netwerk van journalisten en redacties om uw visie in de juiste en relevante media onder de aandacht te brengen.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe Progress Communications u kan helpen bij het opstellen en distribueren van een bylined article? Neem contact met ons op.

Verizon Connect

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we dat de marketing en PR elkaar versterken.

lees meer
alle cases