Videoproducties

De introductie van YouTube zorgt al sinds 2005 voor een opmars van de video, en dat bewegende beelden een steeds belangrijker ingrediënt worden van de contentmix. Dankzij ruime databundels en een landelijke wifi- en 4G-dekking vormt mobiel bovendien geen enkele belemmering meer voor die opmars. En laten we vooral het altijd nog relevante medium televisie niet vergeten.

Afhankelijk van het doel en publiek maken wij een professionele video, afgestemd op de kernboodschappen en de visie van uw organisatie. Progress Communications werkt met een vast netwerk van videospecialisten; professionals gespecialiseerd in het opstellen van videopersberichten, bedrijfsvideo’s, referentieverhalen, productreviews en -tutorials, video’s voor social media en meer. Om een maximaal bereik te realiseren, verzorgen we bovendien ook de distributie van uw video’s – onder andere via social media en onder relevante vak- en nieuwsmedia.

Meer weten?

Benieuwd naar wat Progress Communications voor u kan betekenen op het gebied van videoproductie en -distributie? Neem contact met ons op.

Koninklijke Nederlandse Munt

Progress Communications ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Munt bij de introductie van herdenkingsmunten. Bijvoorbeeld de Werelderfgoed-serie met onder andere het Van Nelle Vijfje, en herdenkingsmunten als het Waterloo Vijfje en het Molen Vijfje. Of recenter het Rode Kruis Vijfje en het Verjaardagstientje voor koning Willem Alexander.

lees meer
alle cases

AVM

Een slechte internetverbinding is een nachtmerrie voor gamers. Daarom zijn ze constant op zoek naar de beste internetontvangst. Om prominent in het vizier van deze gamers te komen, ontwikkelde Progress Communications voor AVM (bekend van de FRITZ!Box-routers) een socialmedia- en contentcampagne.

lees meer
alle cases