Whitepapers

Whitepapers zijn een beproefde methode om uzelf te profileren als een expert in uw vakgebied. Omdat u in een whitepaper meer tekst kwijt kunt dan op een gemiddelde webpagina, bieden ze de ruimte om dieper in te gaan op onderwerpen waar uw doelgroep zich mee bezighoudt. Ontwikkelingen in de markt bijvoorbeeld, of een aansprekende klantcase.

Whitepapers bieden zo een middel om prospects en klanten aan u te binden. Maar ze geven u ook de mogelijkheid om nieuwe kansen aan te boren. Door via een downloadbutton leads te genereren bijvoorbeeld. Of door ze in te zetten om meer te weten te komen over de interesses van uw doelgroep.

Wij helpen u de kennis in uw organisatie om te zetten naar interessante whitepapers. Samen met onze inhouse contentcreators en designers leveren we u een direct inzetbare whitepaper. Helder geschreven en professioneel opgemaakt, geheel afgestemd op uw kernboodschappen en huisstijl. Onze consultants helpen bij het efficiënt distribueren van die whitepaper en een leadgeneration-programma.

Meer weten?

Precies weten wat Progress Communications voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.