Social media

Hoe vaak is het al geroepen binnen uw organisatie? Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp, Snapchat, Twitter en YouTube: daar moeten we wat mee. Misschien moet u inderdaad iets met social media, maar laten we niet zomaar in het diepe springen. Het zijn schitterende kanalen om engagement te realiseren bij uw (potentiële) doelgroep, mits u weet welke social media uw doelgroep gebruikt én welke content hen interesseert.

Wij ontwikkelen voor onze klanten een social-mediastrategie met meetpunten en doelstellingen en voorzien in de contentplanning die daarbij hoort. Dagelijks maken wij, samen met onze grafisch vormgevers, Facebook-content voor klanten zoals Lufthansa en FRITZ!Box en we verzorgen de Facebook-advertising-campagnes voor hen. Daarnaast schrijven we regelmatig (B2B-)blogs die we onder andere via LinkedIn delen en we creëren (lokale) tweets voor onze klanten.

iRobot

Media-aandacht en brand awareness waren voor iRobot het belangrijkst. iRobot wil zijn positionering als pionier in de roboticamarkt overbrengen op de consument. Al een aantal jaren zorgt Progress Communications ervoor dat zowel iRobot als merk als de Roomba-robotstofzuigers in relevante Nederlands-, Vlaams- en Franstalige media in het nieuws komen.

lees meer
alle cases

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases

Microsoft

Microsoft schakelde PR-bureau Progress Communications in om te helpen bij het stimuleren van consumenten en bedrijven om hun devices naar Windows 10 te upgraden. Geen verwonderlijke keuze, Progress Communications verzorgt voor Microsoft ook dagelijkse bemanning van de persdesk en ondersteuning op diverse communicatieprojecten.

lees meer
alle cases

AVM

Een slechte internetverbinding is een nachtmerrie voor gamers. Daarom zijn ze constant op zoek naar de beste internetontvangst. Om prominent in het vizier van deze gamers te komen, ontwikkelde Progress Communications voor AVM (bekend van de FRITZ!Box-routers) een socialmedia- en contentcampagne.

lees meer
alle cases