Evenementen

Juist in een wereld waarin alles zich steeds meer digitaal afspeelt, biedt een evenement toegevoegde waarde. Evenementen maken het mogelijk om aanwezigen uw merk te laten ervaren, en zijn een effectief middel om een boodschap over te brengen aan uw doelgroep.

Wij organiseren regelmatig evenementen. Dat kan een persconferentie zijn. Maar ook een live ontmoeting met uw klanten, prospects, partners, social fans of welke relevante doelgroep dan ook. Onze inhouse eventmanagers denken mee over concept, strategie en zorgen ervoor dat de uitvoering en communicatie zijn afgestemd op uw kernboodschappen.

Van tevoren stellen we meetbare doelen op en zorgen we ervoor dat die voor alle betrokkenen helder zijn. Zo is het duidelijk waar we naartoe werken, en zijn achteraf ook de resultaten meetbaar.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over hoe Progress Communications u kan helpen bij het inzetten van evenementen als effectief onderdeel van uw communicatiemix? Neem contact met ons op.

Koninklijke Nederlandse Munt

Progress Communications ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Munt bij de introductie van herdenkingsmunten. Bijvoorbeeld de Werelderfgoed-serie met onder andere het Van Nelle Vijfje, en herdenkingsmunten als het Waterloo Vijfje en het Molen Vijfje. Of recenter het Rode Kruis Vijfje en het Verjaardagstientje voor koning Willem Alexander.

lees meer
alle cases

SteamOne

We verspreidden een introductiebericht en nodigden verschillende media uit om het product live te komen zien op de BrandBazaar. We stuurden het bericht breed uit naar bloggers, consumenten-, lifestyle-, retail- en modemedia. Daarnaast stuurden we een december-alert, waarin we de nadruk legden op het opfrissen na het gourmetten of bakken van oliebollen.

lees meer
alle cases

Microsoft

Microsoft schakelde PR-bureau Progress Communications in om te helpen bij het stimuleren van consumenten en bedrijven om hun devices naar Windows 10 te upgraden. Geen verwonderlijke keuze, Progress Communications verzorgt voor Microsoft ook dagelijkse bemanning van de persdesk en ondersteuning op diverse communicatieprojecten.

lees meer
alle cases

Microsoft

In het Microsoft Quantum Lab Delft op de TU Delft-campus bouwen onderzoekers aan de quantumcomputer; een supercomputer die gebruikmaakt van quantummechanica om een ongeëvenaarde rekenkracht te creëren. Aan Progress Communications en zusterbureau Eventive Eventmarketing de taak om samen met Microsoft de opening van het Microsoft Quantum Lab Delft op 22 februari 2019 door koning Willem-Alexander vorm te geven.

lees meer
alle cases

AVM

Een slechte internetverbinding is een nachtmerrie voor gamers. Daarom zijn ze constant op zoek naar de beste internetontvangst. Om prominent in het vizier van deze gamers te komen, ontwikkelde Progress Communications voor AVM (bekend van de FRITZ!Box-routers) een socialmedia- en contentcampagne.

lees meer
alle cases