Online marketing

Progress Communications is één van de weinige PR-bureaus waar de PR-consultants Google Analytics-gecertificeerd zijn. Wij geloven dat we met onze PR-activiteiten bijdragen aan de vindbaarheid van uw bedrijf. Logisch dat we dan ook specialisten hebben die niet alleen bezoekers naar uw website trekken, maar ook daadwerkelijk wat uit uw websitebezoek halen. Zo genieten onze klanten van één aanspreekpunt voor hun PR en online marketing.

Onze voornaamste online marketingactiviteiten zijn het optimaliseren van websites voor zoekmachines (SEO), zoekmachinemarketing (AdWords) en social media. We kijken naar de zakelijke doelstellingen van het bedrijf, ontwikkelen daarvoor een passende online strategie én realiseren die. Daarbij zorgen we voor nieuwe content, aanpassingen achter de schermen voor betere vindbaarheid en maandelijkse, transparante rapportages, zodat u kunt zien wat het effect is van onze activiteiten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over hoe Progress Communications u kan helpen de vindbaarheid van uw website én de conversie van bezoekers te realiseren? Neem dan contact met ons op.

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases

Pon Automotive

23 Gekwalificeerde leads. Twee verkochte Porsche Macans. Dat waren de belangrijkste resultaten van onze influencercampagne voor Pon Automotive. Het bedrijf schakelde Progress Communications in om de bekendheid van de Porsche Macan onder hun doelgroep te vergroten en aanvragen voor een proefrit te genereren. Onze aanpak komt in aanmerking voor een SABRE Award.

lees meer
alle cases

AVM

Een slechte internetverbinding is een nachtmerrie voor gamers. Daarom zijn ze constant op zoek naar de beste internetontvangst. Om prominent in het vizier van deze gamers te komen, ontwikkelde Progress Communications voor AVM (bekend van de FRITZ!Box-routers) een socialmedia- en contentcampagne.

lees meer
alle cases