Reviews

Journalisten, bloggers en influencers vellen graag hun oordeel over producten als ze die zelf kunnen testen. Wij hebben een uitgebreid medianetwerk en zijn doorgewinterd in het organiseren van reviewtrajecten bij diegenen die het best bij uw producten passen. Of het nu gaat om smartphones, routers, robotstofzuigers of slimme thermostaten: het gehele reviewtraject nemen wij u uit handen.

Maandelijks verzorgen we zo’n vijftig tests in de Benelux met verschillende journalisten en bloggers. We bespreken met hen hun interesse voor een test, of het een vergelijkingstest wordt en welke voorwaarden ze stellen. Zo weten we precies welk product past in hun test(omgeving). Verder verzorgen we de complete logistiek en uiteraard bieden we (technische) ondersteuning tijdens de test. Na afloop zorgen we voor een correcte afhaal van het product en een complete reset nadien, zodat ook een volgende tester een perfecte kennismaking met uw product heeft.

iRobot

Media-aandacht en brand awareness waren voor iRobot het belangrijkst. iRobot wil zijn positionering als pionier in de roboticamarkt overbrengen op de consument. Al een aantal jaren zorgt Progress Communications ervoor dat zowel iRobot als merk als de Roomba-robotstofzuigers in relevante Nederlands-, Vlaams- en Franstalige media in het nieuws komen.

lees meer
alle cases

SteamOne

We verspreidden een introductiebericht en nodigden verschillende media uit om het product live te komen zien op de BrandBazaar. We stuurden het bericht breed uit naar bloggers, consumenten-, lifestyle-, retail- en modemedia. Daarnaast stuurden we een december-alert, waarin we de nadruk legden op het opfrissen na het gourmetten of bakken van oliebollen.

lees meer
alle cases