PR-advies

Wilt u graag met PR-experts sparren over uw PR-strategie? Dreigt er een communicatiecrisis voor uw bedrijf? Wij gaan graag met u het gesprek aan over de meest uiteenlopende PR-vragen. Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke media passen bij uw boodschap en uw doelgroep. We weten ook hoe we een crisis intern en extern kunnen beteugelen.

We hebben vanuit Amsterdam en Antwerpen een uitgebreid medianetwerk opgebouwd en kennen de journalisten en bloggers persoonlijk. Daardoor weten we wat hen beweegt en hoe we hen nieuwsgierig maken naar uw bedrijf en producten. We zijn thuis in de ICT- en consumentenelektronicamarkt en de bijbehorende verticals.

Microsoft

Microsoft schakelde PR-bureau Progress Communications in om te helpen bij het stimuleren van consumenten en bedrijven om hun devices naar Windows 10 te upgraden. Geen verwonderlijke keuze, Progress Communications verzorgt voor Microsoft ook dagelijkse bemanning van de persdesk en ondersteuning op diverse communicatieprojecten.

lees meer
alle cases

Verizon Connect

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we dat de marketing en PR elkaar versterken.

lees meer
alle cases

Koninklijke Nederlandse Munt

Progress Communications ondersteunt de Koninklijke Nederlandse Munt bij de introductie van herdenkingsmunten. Bijvoorbeeld de Werelderfgoed-serie met onder andere het Van Nelle Vijfje, en herdenkingsmunten als het Waterloo Vijfje en het Molen Vijfje. Of recenter het Rode Kruis Vijfje en het Verjaardagstientje voor koning Willem Alexander.

lees meer
alle cases