Social-mediatraining

Wilt u meer leren over social media? Wij verzorgen op maat gemaakte inhouse trainingen voor LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat. We verzorgen de social media voor onze klanten én kunnen u erin trainen.

Social-mediatraining

Wat leert u in onze socialmedia-training?

Succes op social media valt of staat met een slimme strategie en even zo goede content. Tijdens deze training gaan we dan ook dieper in op deze onderwerpen. Wat is de doelstelling van uw activiteiten op social media? We leren u een contentstrategie opstellen die is afgestemd op de doelstellingen en kernboodschappen van uw organisatie en die past bij het gekozen medium.

U leert hoe u leads kunt genereren uit LinkedIn, en welke social media relevant zijn voor uw bedrijf. Ook besteden we aandacht aan community management. Hoe bouwt u een band op met uw doelgroep, en hoe gaat u het beste om met negatief online commentaar?

Meer weten?

Progress Communications verzorgt trainingen voor middenmanagement, hoger management en directie, variërend per bedrijf en per situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen.

Verizon Connect

Wij geloven dat inzichten in de behoeftes en het gedrag van de doelgroepen van Verizon Connect de basis vormen voor een succesvolle campagne. Op basis van die insights bepalen we met Verizon Connect per doelgroep een campagne met de PR-strategie, mediakanalen en de tactics van een campagne. Zo zorgen we dat de marketing en PR elkaar versterken.

lees meer
alle cases