Contentdistributie

Als content king is, is distributie queen. En we weten allemaal wie de broek aan heeft. Alle gekheid op een stokje: u kunt nog zulke goede content creëren, maar als u daar niemand mee weet te bereiken heeft u daar niets aan.

Wij helpen u content onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. We beschikken over een uitgebreid medianetwerk en weten waar journalisten wel en niet op zitten te wachten. En we kunnen via onze tools slim media inkopen.

Gepubliceerde content

Onze specialisten op het gebied van social media zorgen bovendien voor een effectieve contentdistributie op kanalen als Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. En door uw content en website te optimaliseren voor zoekmachines, maximaliseren onze SEO-experts uw online vindbaarheid in Google en Bing.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over hoe Progress Communications u kan helpen uw content bij een groter publiek onder de aandacht te brengen?
Neem contact met ons op.

Boeing

Hoe versterk je als een van origine Amerikaanse organisatie de relatie met een grootschalig Nederlands publiek? Toen onze klant Boeing met die vraag bij ons aanklopte, was het antwoord voor ons helder: door te laten zien dat de organisatie al decennia lang toegewijd is aan het investeren in Nederlandse kennis en in de lokale economie én maatschappij. 

lees meer
alle cases