PR-tactiek

Een PR-strategie is slechts zo goed als haar uitvoering. Wij werken plannen daarom gelijk uit in concrete PR-tactieken, die worden uitgevoerd door een toegewijd accountteam.

PR-tactiek

Zo kijken we goed wie de doelgroep is en welke media zij gebruiken. We stemmen bijvoorbeeld perslijsten af op uw doelstellingen en we zorgen ervoor dat uw content daadwerkelijk bij de juiste journalisten terechtkomt. We pitchen blogs en producten bij relevante media, bloggers en vloggers, en helpen u door het organiseren van interviews en persbijeenkomsten. Of we zetten campagnes op met social influencers. Uitgangspunt is uw doelgroep en de mediaplatformen waarmee die wordt bereikt.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe Progress Communications u kan helpen bij uw PR-tactiek en -activiteiten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

iRobot

Media-aandacht en brand awareness waren voor iRobot het belangrijkst. iRobot wil zijn positionering als pionier in de roboticamarkt overbrengen op de consument. Al een aantal jaren zorgt Progress Communications ervoor dat zowel iRobot als merk als de Roomba-robotstofzuigers in relevante Nederlands-, Vlaams- en Franstalige media in het nieuws komen.

lees meer
alle cases

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases