PR-tactiek

Een PR-strategie is slechts zo goed als haar uitvoering. Wij werken plannen daarom gelijk uit in concrete PR-tactieken, die worden uitgevoerd door een toegewijd accountteam.

PR-tactiek

Zo kijken we goed wie de doelgroep is en welke media zij gebruiken. We stemmen bijvoorbeeld perslijsten af op uw doelstellingen en we zorgen ervoor dat uw content daadwerkelijk bij de juiste journalisten terechtkomt. We pitchen blogs en producten bij relevante media, bloggers en vloggers, en helpen u door het organiseren van interviews en persbijeenkomsten. Of we zetten campagnes op met social influencers. Uitgangspunt is uw doelgroep en de mediaplatformen waarmee die wordt bereikt.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe Progress Communications u kan helpen bij uw PR-tactiek en -activiteiten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

iRobot

Media-aandacht en brand awareness waren voor iRobot het belangrijkst. iRobot wil zijn positionering als pionier in de roboticamarkt overbrengen op de consument. Al een aantal jaren zorgt Progress Communications ervoor dat zowel iRobot als merk als de Roomba-robotstofzuigers in relevante Nederlands-, Vlaams- en Franstalige media in het nieuws komen.

lees meer
alle cases

Microsoft

Hoe maak je de moeilijk te bereiken doelgroep van jongeren bewust van veilig internetgebruik? Voor Microsoft bedachten we een bewustwordingscampagne, die we uitvoerden in samenwerking met B-Brave. Met de populaire Nederlandse boyband zetten we een hoax in scene, met de bedoeling om deze viral te laten gaan. En met succes.

lees meer
alle cases

Boeing

Hoe versterk je als een van origine Amerikaanse organisatie de relatie met een grootschalig Nederlands publiek? Toen onze klant Boeing met die vraag bij ons aanklopte, was het antwoord voor ons helder: door te laten zien dat de organisatie al decennia lang toegewijd is aan het investeren in Nederlandse kennis en in de lokale economie én maatschappij. 

lees meer
alle cases

Microsoft

In het Microsoft Quantum Lab Delft op de TU Delft-campus bouwen onderzoekers aan de quantumcomputer; een supercomputer die gebruikmaakt van quantummechanica om een ongeëvenaarde rekenkracht te creëren. Aan Progress Communications en zusterbureau Eventive Eventmarketing de taak om samen met Microsoft de opening van het Microsoft Quantum Lab Delft op 22 februari 2019 door koning Willem-Alexander vorm te geven.

lees meer
alle cases