Persdesk

Zeker grotere organisaties kunnen niet zonder persdesk: PR-medewerkers die onderdeel uitmaken van het corporate communicatie-team en fungeren als het eerste aanspreekpunt voor mediarelaties. Professionals die weten wat er speelt, in zowel de media als binnen de muren van uw organisatie.

Persdesk

Progress Communications verzorgt voor verschillende organisaties zo’n persdesk, zowel op in-house, op detacheringsbasis als op afstand. Onze persdesk onderhoudt namens uw onderneming de relaties met journalisten en nieuwsredacties en handelt alle dagelijkse contacten af. Vragen beantwoorden we, of escaleren we indien nodig. Onze PR consultants spotten bovendien proactief kansen, en zetten hun medianetwerk in om die maximaal te benutten.

Meer weten?

Wilt u weten hoe Progress Communications uw organisatie kan helpen met onze persdesk-activiteiten? Neem contact op voor meer informatie.

Microsoft

Microsoft schakelde PR-bureau Progress Communications in om te helpen bij het stimuleren van consumenten en bedrijven om hun devices naar Windows 10 te upgraden. Geen verwonderlijke keuze, Progress Communications verzorgt voor Microsoft ook dagelijkse bemanning van de persdesk en ondersteuning op diverse communicatieprojecten.

lees meer
alle cases