Lancering newsroom voor TKE

Het is zover: de newsroom van onze klant ThyssenKrupp Encasa is live! ThyssenKrupp Encasa is marktleider in trap-, huis- en platformliften en wilde graag een mooie plek op de bestaande website om al het bedrijfsnieuws te presenteren. Voor Progress Communications  is het belangrijk om voor klanten  niet alleen de plaatsing en verspreiding van nieuwsberichten  te verzorgen, maar ook alle relevante media hierbij te betrekken: beeldmateriaal van de meest recente producten, video’s op Youtube en tegelijk de integratie van relevante social media-kanalen zoals Facebook en Twitter. Kortom een website met  nieuwsberichten in een ‘modern jasje’, ook wel ‘social media releases’ genoemd.

En het resultaat mag er zijn: Op de homepage krijg je een handig overzicht van al het recente nieuws onder ‘Headlines’. Het media archief biedt een ruime keuze aan beeldmateriaal en is voor journalisten te downloaden in hoge resolutie. Er zijn ook al enkele leuke video’s te vinden. Verder zie je op elke pagina de Twitter-stream, Facebook-likes, contactgegevens gekoppeld aan LinkedIn en een agenda met geplande evenementen.

Wil je zelf graag ook een preview van hoe een dergelijke newsroom voor jouw bedrijf er zou uitzien? Neem dan snel contact met ons op!

Katrien