AVM

Ongeveer de eerste vraag die tegenwoordig gesteld wordt, is ‘wat is de wifi-code?’. Met veel plezier werken wij dan ook voor AVM. Dé wifi-expert en producent van FRITZ!-producten voor het intelligente thuisnetwerk, is sinds 2015 klant van Progress Communications in de Benelux. Met inzet van PR dragen we bij aan de zichtbaarheid van hun FRITZ!-producten in de Benelux-markt. Daarbij verbinden we niet alleen met technische media. Door alledaagse ‘wifi-momenten’ met FRITZ! te verweven in onze communicatie weten we ook de consument met minder gevoel voor technologie aan FRITZ! te binden. PR is voor FRITZ! een compleet pakket van PR-strategie en crisiscommunicatie, mediarelaties, newsjacking, reviews, contentmarketing en copywriting, socialmediamarketing en digital PR.

Janis Engel, Communication/PR-Manager International bij AVM: “Progress Communications is onderdeel van ons PR-netwerk en al bijna twee jaar werken we nu samen. We zijn erg tevreden met de resultaten. Progress heeft ons werkelijk vanaf de grond weten op te bouwen en heeft ons op de kaart en de radar gezet van de belangrijkste journalist. Dit heeft geleid tot een zichtbare stijging in naamsbekendheid en kennis van onze zakelijke en technologische oplossingen in de Benelux binnen enkele maanden. Ze helpen ons om de lokale markten te begrijpen en onze boodschappen dienovereenkomstig aan te passen. Ze vertalen niet alleen, maar lokaliseren ook al onze boodschappen. Op dagelijkse basis beheert het Benelux-team onze socialkanalen. Daarbij maken ze voornamelijk gebruik van bestaande materialen en weten daarmee, maar ook met nieuwe materialen, de groei en engagement binnen de socialmediakanalen te stimuleren. De teams zijn een plezier om mee te werken, en we profiteren van de synergie van de teams in de Benelux. Progress is deskundig, ervaren en resultaatgericht, wat van groot belang voor ons is.”

"We’re very happy with the results. Progress has managed to put us on the map and put us on the important journalist’s radar."
Janis Engel, Communication/PR Manager International at AVM