Mediarelaties

Voor journalisten en bloggers zijn wij het eerste aanspreekpunt. Feilloos helpen we hen dankzij onze diepgaande kennis van onze klanten. En indien nodig zetten we vragen intern bij onze klanten uit om een snelle terugkoppeling voor de journalist te bewerkstelligen.

Het proactief onderhouden van mediarelaties is een van onze kerntaken. Sinds 2002 hebben we vanuit Amsterdam en Antwerpen een groot medianetwerk opgebouwd met meer dan 6.500 verschillende media en journalisten. Dagelijks is er contact met tientallen journalisten en wordt deze database bijgewerkt en per klant op maat bijgehouden. Door op maat te werken, kunnen we gericht nieuwsalerts en persberichten verspreiden, want uw nieuws is niet altijd voor dezelfde doelgroep. Een opinieartikel over de migratie naar de cloud of een introductiepersbericht over een robotstofzuiger speciaal voor huishoudens met dieren – ze vragen om een heel specifieke selectie van journalisten.

We kennen journalisten en bloggers die actief zijn in de wereld van ICT en consumentenelektronica persoonlijk. Daardoor weten we wat hen beweegt en hoe we hen nieuwsgierig maken naar uw bedrijf en producten. We zijn thuis in een groot aantal onderwerpen, waaronder ICT, Internet of Things (IoT), big data, business intelligence, smart home, consumentenelektronica en wearables. Dankzij deze kennis lobbyen we gericht voor interviews, referentieverhalen en blogs.

iRobot

Media-aandacht en brand awareness waren voor iRobot het belangrijkst. iRobot wil zijn positionering als pionier in de roboticamarkt overbrengen op de consument. Al een aantal jaren zorgt Progress Communications ervoor dat zowel iRobot als merk als de Roomba-robotstofzuigers in relevante Nederlands-, Vlaams- en Franstalige media in het nieuws komen.

lees meer
alle cases

SteamOne

We verspreidden een introductiebericht en nodigden verschillende media uit om het product live te komen zien op de BrandBazaar. We stuurden het bericht breed uit naar bloggers, consumenten-, lifestyle-, retail- en modemedia. Daarnaast stuurden we een december-alert, waarin we de nadruk legden op het opfrissen na het gourmetten of bakken van oliebollen.

lees meer
alle cases

Microsoft

In het Microsoft Quantum Lab Delft op de TU Delft-campus bouwen onderzoekers aan de quantumcomputer; een supercomputer die gebruikmaakt van quantummechanica om een ongeëvenaarde rekenkracht te creëren. Aan Progress Communications en zusterbureau Eventive Eventmarketing de taak om samen met Microsoft de opening van het Microsoft Quantum Lab Delft op 22 februari 2019 door koning Willem-Alexander vorm te geven.

lees meer
alle cases